zondag 17 maart 2019

Bezoek Mandalaschool 2019

Dit jaar werd mijn jaarlijks bezoek wat ingekort door omstandigheden in het Pakistan-India conflict. We hadden wat gecancelde vluchten en omleidingen achter de rug voor we in Pushkar aanbelandden. Maar het werd weer een zeer intens weerzien met alle lieve Pushkarianen, de gipsy-families en hun kinderen, en de zovele vrienden die we daar hebben.

Fré was er dit jaar bij en zo konden we extra veel speelgoed voor de school meenemen. Zoals elk jaar waren de kinderen zeer blij met de nieuwe spelletjes en puzzels … iedereen bedankt!

Vanaf het eerste moment dat we in de school binnenkomen konden we zien dat het er een zeer gezellige boel is. Kinderen kunnen er veilig en onder goede begeleiding spelen, eten en leren.

Ook Rajesh, de eerste leerling van de Mandalaschool die verder studeert, doet het zeer goed. Hij beseft zeer goed hoe zijn leven compleet is veranderd door te studeren, en is een voorbeeld voor vele van de andere Gipsy’s van het kamp.

We kunnen dus met volledige zekerheid zeggen dat de Mandalaschool onze financiële steun zeker waard is. Hiermee dus de oproep om je jaarlijkse bijdrage te doen voor de start van het nieuwe schooljaar op 1 april.

Rek nr: BE14 5230 4138 1083 met vermelding Mandalasponsor 2019.
Of maak een maandelijkse opdracht, zo vergeet je het in de toekomst niet;)

Hou ook al zeker 8 juni vrij in je agenda, want dan is het Mandalafestival, 9de editie. Met ook dit jaar weer een zeer aantrekkelijk programma. Meer info volgt.

Hou jullie goed, en tot binnenkort…de lente komt er nu echt aan…
Dieter

Hier nog enkele foto’s vanuit Pushkar.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten